Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt och sanningsenligt


Mitt mantra för att "miss" LYCKAS

Jävla fittliv är mitt mantra
----------------------------------------------------------------------------------------


även om det är fel,,,fel,,,FEL!!!!
men det spelas om och om igen
inuti mitt bräckliga sinne

Programmerad till att se ALLT misslyckande

önskar inget hellre än att vara "lycklig"
att känna STOR harmoni
MEN
min bräckliga själ gråter och hulkar av sorg

dessvärre så speglar
mitt yttre något helt annat

LURAD....

jag är så ledsen att ingen ANNAN kan se
SE
MITT JAG under det destruktiva svarta

mitt funktionshinder i livet
lika illa som någons annans

att förakta..

förakta...

FÖRAKTA....!


mig lilla (själv)

JÄVLA fittliv!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans