Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är underbar, varm och söt i smaken min älskade!


Mogen Tropisk Frukt


Att kyssa dig
är som att smaka på ett moget fikon
Din sötma får mig att gå i spinn
du doftar fuktig
som en tropisk frukt beredd att falla
från ditt träd som en mogen helhet av livet
för att möta mig
du ger mig en enorm njutning

Jag andas dig
både innanför
och utanför
du är som en perfekt smak av mogen tropisk frukt
Det får mig att pirra
din tunga rythm passar min när vi leker med kärlek med dem...
jag älskar dig

Om och Om igen
var dag jag får kyssa dina läppar med den ljuvaste sötma
när vi vaknar ihop
så väcks jag till liv igen.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans