Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fort - farande

fortfarande

bara jag

väntar
solens strålar
gula i min lins

jag trånar med tankar om en evig lidelse
jag vågar

bara se

höra att ljuset inte längre skänker

fången förnärmad
sigillet obrutet

fortfarande är spegelbilden

bara du

i

bara mig




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-06 15:09



Bookmark and Share


  Emme VIP
Dagens andra bokmärkning, fasen så bra
du skriver vännen.
2010-07-07

  SagaArt VIP
"Hopp är som en bevingad varelse som fladdrar i själen och sjunger melodin utan ord, och aldrig stannar upp, och hörs som bäst i stormen" lär Emily Dickinson ha sagt. Fin text om väntan och hopp. Kramis
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé