Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamhet


vatten genom ögon




mitt hjärta brister igen


havet ligger redo bakom mina ögon



dessa sprickor jag för en tid glömde att jag hade






Fri vers av Johannes
Läst 514 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-06 15:26



Bookmark and Share


  Louise Sisaster
fantastiskt i sin enkelhet. ibland kan man glömma sprickorna så länge att man börjar tro att de inte finns kvar.
2013-05-17

  Ms Lovecraft
Dina ord som en ocean. Du är och har alltid varit den största.
2010-07-07

  Anna Frölander
tycker om bilden av sprickor bakom ögonen, ger en känsla av beständighet, att det alltid finns där, det som är jobbigt. ingen tvekan om vad din text handlar om. det känns.
2010-07-06

  Ekorrtår
Oj, det där gick rakt in i mig. Mycket vacker och träffande bild av ensamheten.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes