Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland att drömma ,men..




Det gör ont att vakna

 

 

Jag fick aldrig din kärlek
men det är ju inget
man kan tvinga fram
jag väntade men
förstod aldrig och nu
känns det bara för jävligt
att känna  sig som en torrlagd damm

Där och då med dig kände jag tomhet
allt var som i ett vakuum
tiden blev ett vansinnigt slöseri
allt vårt var redan förlorat
och de vi aldrig hade
var försent och allt var redan förbi

Jag visste att allt redan var över
men du bönade och ville ha
du bad mig komma
ingen idè att sakna
men som från de vackraste
möten och drömmar
så gör det så jävla ont att vakna




Bunden vers (Rim) av Gryft
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-06 19:04



Bookmark and Share


  karenina VIP
yes man i know... lockelsen är som ett glas oemotståndligt rött man kan inte låta bli att smaka lite bara lite och sen dan efter vaknar man helt ihopsaggad - man inte kunde nöja sig med en mun utan sög i sig hela lådan. som en rak käftsmäll och baksmälla i åratal...
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft