Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To break this curse A ritual due I believe I'm not alone Renew our faith which way we can To fall in love with life again To fall in love with life again


Processen.


en drömlös sömnlöshet

en dold hemlighet

du ville skydda mig ifrån


vrider mig sönder inuti

med bilderna av det som rinner

mellan dina lår och hans händer

på din kropp och hur tiden går snabbare

för dig

än för mig


hur du reser och hur jag står still-



jag tänker att det är ett första steg:
något som gjorde ont en gång gör ont igen

risken är att allt jag tidigare kallade Vackraste. förstörs i processen

och det vill jag inte


trots allt

älskar jag dig


fortfarande












Fri vers av Johannes
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-07 10:15



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Märkligt; jag benämnde också det för mig själv som Processen. Utan mening, utan mål. Som en resa, en resa utan slut.
2010-07-07

  Ms Lovecraft
Märkligt; jag benämnde också det för mig själv som Processen. Utan mening, utan mål. Som en resa, en resa utan slut.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes