Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det liv på andra planeter...




Finns det liv på andra planeter??

så som inuti mig själv

I min inre rymd så ryms det

så många själar som gått bemärkta förbi

De bor där i mitt minne

och i mitt hjärta

där skönt jag kan förnimma mina möten med dem

dem som gjort mitt liv

till en helhet

och som jag är så tacksam över
----------------------------------------------------------------------------------




Fri vers av NågonAnnans
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 18:39



Bookmark and Share


    glasa VIP
vilken skön lugn
tacksamhetsdikt
god
att vara
läsa
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans