Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav dig fria tyglar





Jag ville vara ditt därför

och inte ditt varför.



Det slutade med att vi blev ett var

istället för ett är.







Fri vers av Baystream
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 23:29



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Snyggt!!!
2010-07-08

  Anna*
Perfekt beskrivet! Bra!
2010-07-08

  sellout
klockren.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream