Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten, och tydligen är jag värd resten.

Torsdagssöndag
ett föralltid spacklat ansikte
och ditt regn
rullar ner för kullen
lämnar märken
tappar tanken
och nio kronor dricks rakt i burken
till extralivet, bortomlivet, känslolivet
varsågodtahandomdigsjälv
öl, vin, resa, hotell
slå på stort
ligg för fan
någon vet alltid någon som ställer upp
och ditt regn
renar
sköljer bort alla spår




Fri vers av nougat_nisse
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 16:23



Bookmark and Share


  sellout
gillar biten "till extralivet, bortomlivet, känslolivet
varsågodtahandomdigsjälv"
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse