Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag är inte värd det

för att
det var så overkligt

och jag har aldrig
varit någon
som nån tänkt på
som mer än en vän


därför
ramlade jag
från högsta våningen


och ner i avgrunden


när jag förstod
att du älskade mig




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 22:05



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
vet inte om jag ska le eller tycka att det gör lite ont när jag läser,
men den här gillade jag!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.