Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fit for farewells

du är närmast
men aldrig tillräckligt

nära

"straight up from the heart
you're my number one"

tänkte jag i början
hela tiden

men nu vet jag inte

du har blivit
ett helt kapitel i mitt liv
och jag vet att vi behöver
ett avslut snart


men jag är så dålig
på sånt

det vet du ju


och
vet inte ens om jag klarar
att se dig vända ryggen till
igen


du känns redan så långt borta






Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.