Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaka ----->

sällsamheten smickrar vid en botgörings boning
frustrerande kantas min blick
att således brott är blott en försoning
när nattens dag förvillat gick
målande av osynlighet där hjärtan faller
och likgiltigheten ständigt råder
där brustenheten är som döende koraller
och jag återkallas enbart av nåder
hur ska en ursäkt kunna blidka freden
när hotet ständigt framkallas
när förvisningen rättas ständigt i leden
och vedergällning ska anfallas


sällsamheten smickrar vid bilder så ljuva
frustrerande kastas mina ord
där konsekvensen ständigt ska ruva
och min själ begår självmord




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-09 14:49



Bookmark and Share


  Emme VIP
En superfin dikt med en härlig känsla o rytm. Om jag känner dig rätt behöver du väl inte leta särskilt länge efter rimmen :-)
2010-07-11

  Kim VIP
Eftersom det är en rytm i texten försökte ja sjunga den, men då blev de lite för tungt o kantigt... Undrar just hur länge du sitter o letar efter orden som ska rimma?
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé