Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten -09


Atlantis

Jag bär
Mt Everest på mina axlar
Jag bär K2 på min rygg
Jag har pulvriserat Pyrenéerna
för att fylla mina fickor
För jag vill sjunka!

Men du
du bär upp
mitt Atlantis med en blick

Om det ändå fanns ett du




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 16:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att sjunka in i dyn förevigt och glänta på dörren till evigheten
Sedan att bergsäkert hålla måttet metaforiskt
är en annan sak
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman