Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en speciell person

Du tror inte att det finns något som heter Gud för att du vet att religionen består utav krig...
Du vet vad du säger och många kommer att följa dig.
även jag.
hamna inte i orätta händer,om du gör det så lyssna inte på deras lögner.
du har alltid ett val.
du hjälper dig själv när något är svårt.




Fri vers av älvglitter
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-11-17 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter