Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

passion och förälskelse
är bitterljuvt
då vägen inte är utan törnen
och man vet
att för att få hålla den älskade
krävs mod och tårar
innan målet är nått




Fri vers av Jess81
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-10 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vägen till kärlek kan sannerligen vara lång och törnefylld ibland, och i vissa stunder har man heller inte riktigt det mod och den förtröstan som krävs för att vandra den. Och ibland så slutar alltihop i tårar ändå, trots att man gjort allt man har förmått och kunnat. Man möts, man älskar och man skiljs åt, och hur mycket man än önskar att saker och ting vore annorlunda så sitter man ändå till slut där ensam igen. Men det finns trots allt inga garantier. Ibland får man älska helt och fullt, och ibland inte, och sånt kan både vara underbart och bitterljuvt på en och samma gång.
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Jess81