Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älvornas kung

Älvan stod vid träden
och lekte med magi
hans långa,svarta hår glittrade
ögonen hade ett blå djup
munnen log som om inga bekymmer fanns
kroppen var högrest och mäktig
allting annat förbleknade i hans närhet
i hjärtat fanns en längtan
en lust




Fri vers av älvglitter
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-11-17 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter