Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mötte lassie


stum


Han tycker att jag
pratar för mycket

Men jag är stum

För inga ord kan beskriva

vad han gör

när han kör sin

matchoduäringetvärtochjagäralltidmycketmeränvaddunågonsinkanbliochjagfårvara,göra,sägavadjagvillmenduskabaravaratyst

Du ska bara vara tyst

betyder du ska bara inte finnas till,
om inte finnas till så som jag vill

Han tycker att jag
pratar för mycket

Men han är döv

Inga ord kan formuleras

så att han förstår

Den stumme försöker förklara för den döve
att blind kärlek utan kärlek är bara mörker




Fri vers av enna
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-07-11 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna