Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You are my galaxy of souls..


Andromeda

hämta mig till din famn
slut min själ omkring
låt drömmen bli sann
när fantasin slår som spön mot min sargade hud

borde nog ha insett
men blundade hela mitt liv
att det leende som formade min jord
också läkte de sår som jag skapade

hämta mig till din famn
se hur vilset jag vandrar när någon annan skuggar min jord
du är min stigfinnare som leder mig till ett hem

borde nog ha insett
att min flykt var från mig själv
när du så enkelt fann min splittrade förvirring
i en kokong av självuppfyllelse

så hämta mig till din famn
låt tryggheten få regna som varma droppar över vår värld
du min enkelhet i komplikationens vardag
som sår de vackra blommorna vid dikets lerkant

borde nog ha insett
att ditt du är inne i mig
och låtit mig få förföras till porten av all härlighet
trots mitt kroniska mörkerseende


du ger liv åt min döda lekamen
du skapar underverk ur en förlorares aura
med ljus som aldrig bländar
med mörker som aldrig skrämmer
och med värme som aldrig bränner

hämtar du mig till din famn




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-13 13:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert längtansfullt
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé