Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte hit

 

Jag vet jag är han
mannen med tusen fel
ta inga råd av mig
ta ingen skit
jag slickar sår
håll dig härifrån
kom inte hit

Du vet vad som händer
jag binder dig
med ord och löften
inget något jag svurit
allt jag sagt
blir senare hugget
och i bitar skurit

Jag försöker locka dig
det vet vi båda
gjort det förr
och det kommer mer
ingen av oss vinner
men du kommer
jag lockar och du ger

Kom du vännen och ge
av mig får du suckar
kanske någon av dina drömmar
ber dig höj dina krav
jag bara får och jag tar
du vill ha mer
men du får aldrig några svar




Bunden vers (Rim) av Gryft
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 23:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
mången man personifierad? gillar iaf 'uppriktigheten' i denna lockelse - kom inte hit kom hit
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft