Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon slängde väl hjärter.

Nu får hon spader

Varenda beat som skakar
snedvridna gator
helt fel texter
och en låtsaslek

De nakna nätterna, de åskande nätterna
och hennes hud som ett ingenting
bara
mullermys, kärlekssvett
en känsloknall
och bara
obrutna nyckelben

Och tystnad.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 23:31



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
berörs och vet ej varför...bara så enkelt.
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse