Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framförde vid dagens besök, tankar, ord och hälsningar från poetvännerna.




Ulla T tackar

Blanka ögon strålar
Tacken svåra forma
i leende mun

Alla poetvänner
alla underbara ord
värmer sargad kropp

Vilar orörligt still
Graciösa händer
smeker ömsint

in orden i hjärtat
bevaras till tröst
för ensamstunderna

Snälla, berätta för alla
hur glad och varm jag är
för alla goda tankar

för all den omsorg
mina vänner visar
Tack kära ni, tack!

 

Förmedlat genom

© Gunilla N
    100713

  




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-13 23:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tack för förmedlan! Kram o hälsa Ulla!!!
2010-07-30

  Bibbi VIP
Tack för att Du förmedlar detta!
2010-07-30

  Annie b'larsson VIP
Tack för att du förmedlar Ullas ord. Tack för allt du gör för henne. Krama henne från mig, länge.
2010-07-25

  En strimma av guld
Tack för orden du ger oss från Ulla T. Ge en stor varm kram till Ulla från mig, då MonicaG. Viska i örat "Monica är glad att höra ifrån dig".
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP