Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en melodi bland allt oljud


Så vacker är du - där romantiken får ta plats

så gnistrande du är
i skönhetens broderi
ur dimman jag bär
dig blott i fantasi

så vacker är du
att stjärnor fnyser
blott tabu
att själen fryser

tusen himlars skönhet
ur brusten sökares hjärta
svunnen från ren skörhet
gömd bakom svärta

så gnistrande du är
mitt förlovade smycke
blott försupen konstnär
är jag i ditt tycke

där lenheten bildas
ur beröringens magi
där känslor förvildas
av inre fantasi

så vacker är du
blott bara siluett
ur väntan mitt ännu
inslagen med oförätt

till trots är jag luften buren
där din värld flyr min kos
där bakom muren
startar vårt epos

där drömmen alltid lyser
ur bästa av världar vi lär
där jag ännu alltid ryser
när jag ser hur gnistrande du är




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-14 09:39



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert!
2010-07-15

  firefire
mycket vackert ;))
2010-07-15

  Agnes
En av få texter på detta tema, OCH rim, som jag läst helt och hållet - och gillar! Detta är smäcktande, utan att bli plumpt.
2010-07-14

  Nina Nightwish
Mycket vackert, målande.. Vilken fin kärleksförklaring:)
2010-07-14

  SagaArt VIP
Underbart vacker - melodi bland allt oljud ♥
2010-07-14

  Suzy med punkterna
Fint flyt med en oändligt vacker mening och känsla bakom orden.
2010-07-14

  Emme VIP
Faller som en fura för dina rim :-) härlig rytm. Vill läsa meeer :-) men det var väl inget nytt :-):-)
2010-07-14

  LenaJohansson VIP
mkt vackert och bra skrivet
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé