Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möten, gåvor

havet föder min kärlek
jag finner den till sist
ett oöppnat brev i handen
ett oskrivet kapitel i en bok
det är du
och jag vet inte var vi börjar
eller var vi slutar
men vägen till att få reda på
allt jag undrar över
känns löftesrik och spännande

ingen dag är den andra lik
livet tar sina underliga vägar
ger oss törnar och smekningar
som det vill
och hela tiden får vi människor
andas djupt och fundera
över hur vi ska göra
med de gåvor som livet
skänker oss i överflöd




Fri vers av Jess81
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81