Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärt barn har många namn

Svårt att välja
ja, för det finns ju en uppsjö
av namn av alla de slag

Korta, långa
gamla och påhittade
somriga, kyliga
igenkännanade och raka

Vissa gör krumbukter i mitten
andra sparar krutet till sist
vissa glöms bort medan andra
får en minnesten med inristade krumelurer

Det skall klinga vackert
och kännas personligt utvalt
du skall känna dig särskilt utvald
du lille ofödde vän




Fri vers av linlugg
Läst 270 gånger
Publicerad 2010-07-15 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg