Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyttesmå obetydligheter

Kan nog skriva kärnfullt
om jag vill
om jag riktigt tar mig tiden

"fantasifullt eggar rymdens dagg
vår himmel, dagen är låst till
vindarnas tempel..."

men så känner man
tomhet
är detta min alldeles egen
röst?

skulle inte tro så
snarare

"vet inte riktigt vem jag kan locka med mina berättelser
med mina toner, kanske glömde någon
att plocka ner tragik och lidande i mitt liv
men visst händer tråkiga saker
jag är faktiskt med om saker
om viktiga saker
små
ibland till synes
obetydliga saker
som fyller en mening
en funktion
javisst är det så
att jag får lov
att skriva ändå

lite lagom patetiskt
och gulligt
kan bara skriva gulligt
och skimrande
vill sparka bakut
vara unik och lite udda
fast klipsk och skarpsynt

lite som om

"vidunderliga saker sker
alltid
inom oss
pyttesmå obetydligheter
virvlar i vimlet
av längtan och lust
vidunderliga saker
sker på djupet
i det tysta
sorgefyllt svävande
rostigt hackande
ser ner på ett liv
i förändring
där dagen
blir ljus"




Fri vers av linlugg
Läst 345 gånger
Publicerad 2011-07-12 22:19



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Det här funderandet gillade jag verkligen!
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg