Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns så många människor som utan att veta om det har ett inre driv och en ständig glöd som smittar av sig och påverkar positivt på andra människor. Denna dikt är till dem, och till dig.


Till dem som jag beundrar

Åter skrivarlust
men inga rubriker
söker febrilt
med pennan kliande
i pannans djupa veck

ser till dem
som jag beundrar
som ger mig motivation
driv och vägledning
ingen Gandhi direkt
utan snarare
människor med klokskap
utan att skryta
eller önskan
att verka förmer
än du och jag
finns ett antal
personer i mitt liv
som jag vill tillägna
denna skrivelse

ni har gjort något stort
ni har lagt till en pusselbit
i mitt inre som jag
nogsamt vårdar
och begrundar
denna dikt
är till dig




Fri vers av linlugg
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-12 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg