Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en spindeltråd

Lite te?
Varsågod och ta
tankarna svävar iväg
Ler extra stort
bäddar in osäkerheten
Avvaktande ögon
tillrättalagd
Lägger hårlocken på plats
Forcerar ett samtal
Ansträngande avslappning
Fungerar sådär
Jag kapitulerar
social kompetens

vacklar på en spindeltråd




Fri vers (Fri form) av linlugg
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-10-16 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg