Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Skev är synen
rummet blir kantigt
samlade uttryck, avtryck
blir till dimma, fuktig, sval
Vadar i minnenas flod
tunga steg, livets grodd
landar mjukt
dimman avtar, vårlukter
sandaler, naken
Morgonen gryr, stilla
Andas
Viskar




Fri vers (Fri form) av linlugg
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg