Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

64 ord om hur jag längtar efter dig


Darrande ligger jag vaken
och hör med hjärtat i halsgropen
när dörrar öppnas och stängs
i ännu en sömnlös natt

Varje dörr slår ett hål i mitt hjärta
för jag vet att det inte är du

Så med svart sinne
och ögon ur flammor födda
möter jag ännu en illasinnad dag

Imorgon och imorgon
och imorgon än en gång
i en gråmålad värld utan slut




Fri vers av LePenseur
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur