Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är i min backspegel nu. Eller?


Det är över nu
det är över
har jag sagt till mig själv gång på gång

Det är bra nu
stormen har blåst förbi sedan länge

Det har gått tjugofem år och
det borde inte vara värre än en storm
som försvunnit bakom horisonten
ett grund på ett annat sjökort

Det är över nu
ja
vi har klarat oss och i vardagen
känner jag inga men av det men
jag undrar när jag blir bekväm i
att ens se bilder från när jag var liten

Jag undrar när det släpper
sådär på riktigt

Men det är ju över nu

eller?




Fri vers av LePenseur
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 20:19



Bookmark and Share


  dubbelve
Fint men vemodigt. Har samma tankar i huvudet jag med men har kommit fram till att det hela tiden blir bättre men det kommer aldrig att bli bra. Aldrig till 100%. Kram!
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur