Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe (Onda aningar)



Fjärilar i magen
Världens bästa känsla men
jag välkomnar den inte för jag tror
jag vet var den kommer från

Är det så som jag tror
eller har jag bara druckit för mycket kaffe?
Det kan också kännas så

Men jag misstänker det värsta
Att den här sommaren kommer gå alldeles för fort
och jag vet varför
för det sägs att tiden går fort
alldeles för fort när man har roligt

Och jag undrar om jag är ett tåg på rymmen
om det är därför jag är sådan som jag är

Jag undrar om jag är en skenande lastbil
den vårdslöse chauffören
eller en i folkmassan som snart blir träffad

Är det möjligt att vara alla tre?
Det känns nästan så

Eller har jag bara druckit för mycket kaffe?




Fri vers av LePenseur
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur