Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle aldrig önska mig något mer igen

 

 

åh jag önskar
att du var här hos mig
så att jag slipper
skriva alla dessa ord till dig

för jag vill inte skriva mer poesi
inga fler kärleksförklaringar
inte just nu
jag vill hellre att du tar mina händer
och ser mig i djupt ögonen
ja jag vill att du ska se vad jag känner

ser du elden inom mig
den som brinner för dig

jag vill kunna röra vid dig
lätta, mjuka och ömma smekningar
ja jag vill att du ska kunna känna kärleken
i mina fingertoppar
över dina nakna skulderblad
jag vill att du ska smaka på kärleken
från mina läppar

ja jag önskar
att du var här hos mig
så att jag inte behövde sitta här
och sakna dig

jag vill hålla dig så nära intill
och aldrig släppa taget
jag vill läka dina sår
kyssa tårarna från dina kinder
jag vill måla ett leende på dina läppar
som aldrig tynar bort

ja jag önskar
att jag fick vara hos dig
sedan skulle jag aldrig önska mig något mer igen

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-17 10:10



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilken under bar text, man kan känna din längtan och kärlek.
Tyckte om raden med "jag vill måla ett leende på dina läppar,,,etc.
Hoppas nu att din önskan bilr tillfullo uppfylld.
2010-07-20

  Erika Olsson
Jag fick bokstavligt talat rysningar när jag läste den sista raden. Ett bra avslut som träffade direkt. Texten är målande och otroligt vacker. Älskar raderna.. ;

"jag vill kunna röra vid dig
lätta, mjuka och ömma smekningar
ja jag vill att du ska kunna känna kärleken
i mina fingertoppar
över dina nakna skulderblad
jag vill att du ska smaka på kärleken
från mina läppar"...

Fantastiskt skrivet!
2010-07-18

  the apache kid VIP
mycket längtan
av en kille who deserves the best
expressions of a true heart
I hope it works out with you two
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP