Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I might just let you go

och jag är rädd
för att förlora
mig
i dig


och
lika rädd
för att falla för dig
som för att

sluta älska dig




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 272 gånger
Publicerad 2010-07-17 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.