Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du ändå visste

glöm inte
att dina kyssar
smakar svek
din hy
är rödrosig
och blek

dina tårar
syns för mycket
du pallar
aldrig trycket

du är vek
och du är svag
släpper drömmar
varje dag

finner ingen
likadan
för du har aldrig
varit normal

du vet hur
botten
ser ut
innan flaskan ens
tagit slut

du är van vid
att bli gömd
och alltid
tidigt dömd

dom ser bort
från den du är
du är mest bara
till besvär

vem ska hålla
din hand nu
när det finns tusen
fler som du

för du är
bara en i
mängden
nått man tröttnar
på i längden

och du tar varje
chans du får
att ändra var du står

men det är
svårt och det
tar tid
tur att du
har han som
går bredvid




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 308 gånger
Publicerad 2010-07-17 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*applåderar*
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.