Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version


byggen

kära
se inte framåt

hotet vilar
ständigt över
våra bräckliga
byggen

sammanfogade
av lögner

armerade
med fåfängt hopp
om jämvikt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-11-18 10:44



Bookmark and Share


  Rachel Roth
välskrivet med stor insikt , inger stor obehag, men inspirerar också till självrannsakan....
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP