Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värka vidare

Jag ville tända eldar i dig
få dig att brinna
glöda

som du aldrig gjort förut

men du kan inte brinna
utan smärtan
utan plågan

hos mig fanns bara friden
kärleken
den mjuka lågan

jag ville aldrig ömma dig
värka dig
gnaga dig

så nu brinner du
nån annanstans
och ömmar

som du aldrig gjort förut









Fri vers av SusieQ
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 08:14



Bookmark and Share


  Anna*
Fin text om kärlek som inte togs emot på rätt sätt. Känns!
2010-07-19

  Stefan Höglund
En längtansfull text.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ