Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland tappar livet talförmågan



så går livet från
a till ö
fylls med meningar
av fet stil
och bokstäver från
osynlig penna

dessa mellanrum
som bara
sakta passerar
de ord som
dansar tango

så finns livets förvirring
där mening inte
hittar rätta språket
så vilse i ordkrig
där längtan
blir obeskrivlig

dessa tomma rum
som bara
hamnar i glömska
men gömmer
de oskrivna bladen




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-18 11:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst känns det som om kärleken väntar?
2010-07-19

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse till fullo :)
2010-07-19

  aol
denna dikt borrade sig in i min själ, så bra skriftat,
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP