Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text från i somras men publicerar den för att minnas och sprida värmen


sommarnatt




nätterna på denna tiden av året
är aldrig långa

så denna natt gick jag inte och lade mig

solen är sakta på väg upp
det är fortfarande natt
men himmelen är ljuslila

fåglarna kvittar i dess olika melodier
och bildar en hel orkester

på första våningen i huset mitt emot
lyser stearinljusen i varma färger

gitarrspel och sång lockar mig att ställa fönstret vidöppet..

välkommen in i mitt vardagsrum
vänligen dela en cigarett och en kopp tee med mig
innan det vanliga livet i staden vaknar




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-11-18 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätefint, rofyllt.
Även här vill jag komma med några små förslag:

nätterna på denna tid av året
är aldrig långa

& att ev. ta bort "dess"
fåglarna kvittar i (eller "med") olika melodier
2005-11-19

  Per Rydberg
En välkommen påminnelse om sommaren!
Stämingen finns där! *ler*
2005-11-19

  Propella
Underbart mysanpysan!

Den här texten gör mig alldeles varm. Vilka bilder du målar upp!
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan