Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar




Tårar
rinn från mitt öga
ner längs min kind
inte längre fällda av sorg

Tårar
av ovanligt slag
förlösta ur lättnadens brunn
tårar ur kistan av lycka




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan