Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa kanter


vaka på balkongen
sömnlös midnattsciggarett
jag drömmer så konstigt ibland
är det nordanvinden i träden som viskar ditt namn

mellan blixtrande läppar
ett muller utom hörbar frekvens
mellan dina och mina länder
dina och mina händer

när du går mot din bil
och snön faller utan tröst
sluter jag tätt för att slippa vakna
till frånvaron av hud att sakna

till ett skenbart lugn efter storm

jag vinkar inte efter dig från balkongen
men blicken som plöjer fåror i betongen

den är min




Fri vers av Elin S
Läst 848 gånger
Publicerad 2005-12-03 16:37



Bookmark and Share


  Dan Linder
ruskigt väl fångade ögonblick och stämningar i den här!
2006-01-10

  Nilla E
oh herregud!!
det här var ungefär precis det jag ville säga just nu.
du gör det galant!
jag är kär i dina ord.
2006-01-03

  vega lando
du gör magi med orden!

det här svänger rejält katten!
2005-12-12

  Propella
"mellan blixtrande läppar
ett muller utom hörbar frekvens
mellan dina och mina länder
dina och mina händer"

Fan. Du är min idol.
2005-12-05

  mysanpysan
ååh den här känns bara så jag

vinter, mörker känsla
sömnlösa midnattscigaretter

"sluter jag tätt för att slippa vakna
till frånvaron av hud att sakna"

så innerligt!!


och slutet
är bara så pampigt
vemodigt
ensamt
smärtsamt

"jag vinkar inte efter dig från balkongen
men blicken som plöjer fåror i betongen

den är min"

Tack för igenkännande
beskrivna känslor!!

Blir en Favorit!
2005-12-04

  Jessica Ebbesson
Jättefint skrivet.
*Tycker om*
2005-12-03

    Regina E
Mycket vackert och vemodigt om en särskild stund i natten. Ett verkligen vasst slut och så fint med "snön faller utan tröst".
2005-12-03

  Ola Rydberg
gillade denna tanke dikten skarpt
och slutet var jättebra
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S