Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är inte blind, men oemotståndlig



jag drack för många glas rödvin
och gjorde slut med dig

jag drömde om en kvinnlig demon den natten
klädd i vitt nattlinne dränkt med vatten
vaknade kallsvettig och livrädd

för hon fanns där
jag visste att hon fanns där under min säng
jag lyssnade efter livstecken från annan levande varelse

låg alldeles stilla
utan att andas
rädd för att blunda
rädd för att somna

jag drack för många glas rödvin
och gjorde slut med dig

det gör ont utan dig
men det gör ont även med dig

jag hade kunnat lova dig min evighet
du är min kärlek
men jag kan inte vänta på att du en dag
ska lämna mig

det finns inga vackra slut
men jag har gråtit i en vecka
jag kommer gråta ytterligare en
för jag har älskat dig så länge nu

jag drack för många glas rödvin
och gjorde slut med dig





Fri vers av mysanpysan
Läst 712 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-29 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan