Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enbart terapi


det var precis vad han gjorde, lämnade mig nu..



Innnanför bröstkorgen
det värker


vill bara sova..
slippa vara vaken..
slippa känna..
drömma
slippa vakna
för att möta tomheten


inget god morgon min underbara
inget god natt baby

bara mera ont
mera mörker
mera tårar




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 14:27



Bookmark and Share


  isidore
älskar dikterna jag läst
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan