Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poison



Jag har gift i mitt blod

svarta skuggor från svunnen tid
gör sig påminda inför mig
svärtar mina tankar
förmörkar min syn

försvinn från mitt varande
rena mig

fria mig från rädslans tyglar
lär mig älska villkorslöst om igen




Fri vers av mysanpysan
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan