Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbakadragen


Han tittar förbi
och drar mig tillbaka.

Alla blickar, ord och gester från igår.
Om och om igen
rispas nyläkta ärr från forna år.

Men när han stänger dörren
är det ändå min egen dörr och inte vår.
Jag slickar, trygg, på mina sår.






Fri vers av enna
Läst 329 gånger
Publicerad 2010-07-18 21:04



Bookmark and Share


  amber
Skitbra!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

enna