Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu igen...

nu gråter jag igen
jag har förlorat honom

igen

vad är det inom mig som så lätt går sönder?
hur kan det göra såhär ont?

igen

träffar jag fel?
eller river jag bara upp mina egna sår

jag är så ledsen
så ledsen
så ledsen..

igen




Fri vers av Kirre
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 23:39



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Texter som reflekterar inre dialoger ger ibland svar som denna gör. Vem kan inte känna igen sig i detta? Väl fångat.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Kirre