Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Igen

jag smeker samma man

igen

jag kysser samma panna
jag känner samma lugn

Igen

jag älskar samma man

igen




Fri vers av Kirre
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre