Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDD


jag är ingenting utan dig

varför lät du mig tro att jag kunde bryta upp?
var det din hämnd?

idag när jag klev upp ur vår säng var du borta
golvet försvann

idag när jag ropade
svarade du mig inte

du fanns i rummet intill
men du lät mig ramla ihop

falla ner

du lät mig lämna dig
och det skrämmer mig

jag är ingenting utan dig.




Fri vers av Kirre
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 10:48



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Den här är speciell och något klingar an starkt i mig.

"du lät mig lämna dig".

Märkligt hur de orden påverkar mig och får mig att fundera över liknande situationer i mitt liv. Jag gillar att påverkas på det sättet - det betyder för mig att du fångat någonting viktigt.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Kirre