Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

brinn
låt aldrig känslan svalna

jag älskar
passionen
jag älskar dig

men vardagen skrämmer
är inte redo än

se bara mystiken
känn bara mig

jag är förvirrad
och liten

jag är förvirrad
och halv

brinn
låt aldrig orden slockna

jag älskar passionen
jag älskar dig

och mig




Fri vers av Kirre
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-18 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre