Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla storm

din stilla storm

för mig inte framåt

inte bakåt

inte nu

jag ligger här

gungar

och mår illa


hav jag älskade

lockar inte mer

drar mig ut på ett tungsint vatten

utan krafter flyter jag ut






Fri vers av Kirre
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 21:07



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Liknelser som lockar till egna tolkningar. Sådant är spännande. Paradoxen "stilla storm" får mig att haja till och tänka efter.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Kirre