Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste igenom sorgen av min kärlek som lämnade mig kvar. 19 år har passerat sedan han dog ifrån oss... Nitton år av kramp. Nu släpper jag in honom igen Han finns som han fanns i mig...


All min ilska...

mina käkar är utslitna

hotfullt förbrukade

av sorg

sorg

jag vägrade gråta

du var ju död


jag bet ihop

pratade aldrig om dig

inga vackert inlindade ord

du var för i helvete död

så fruktansvärt arg

inte en tår

inte en endaste tår

jag bet ihop







Fri vers av Kirre
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 20:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Stark läsning som är väl skriven. Rakt ut i etern. Tydligt så att det känns i läsaren. Smärtan går igenom.
2011-09-15

    Kirre
Tack Frida!
2011-05-04

  rundgångbalansochgungning
Väldigt stark text. Beklagar verkligen.

Kram Frida
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Kirre